välkommen hem

Åh dessa är verkligen favoriter just nu. Hade helt glömt bort hur god Aloevera drycken var, blev kär i den på nytt helt klart! Hade en riktig chill dag igår, tog körkort, sov efter skolan, åt pasta till middag (love) sen hade jag "hemma spa" och läste tills jag somnade. Imorgon är det fredag, hur skönt?!
 

KÖR-FUCKING-KORT!

Inga mer övningsköra skyltar, inget mer teoriplugg, inget mer längtande, ingen mer oro över att inte klara det. Nu är livet verkligen perfekt, 18 år, körkort, massa planer med dom bästaste vänner man kan ha, jobbet i sommar är fixat och livet är bara allmänt underbart! 
 

Keep moving until the first strays of dawn

Lite bilder från förra helgen, have fun, life is to short for anything else
 
 

Dom gamla är inte fira & dom unga får ingen framtid

Haft en bra lov, är 18 år ÄNTLIGEN! Livet är rätt bra ändå, livelovelaugh
 

As long as you want me too

 Så gullig låt, dör.

When it looks so bad, hurts so bad, why does it feel so good

 
 
Då vare sportlov, skööönt! För en gångs skull har Luleå samtidigt som Kalix, kan inte bli mer awesome! Började lovet på bästa möjliga sätt, middag med mina fina och saknade vänner Johanna och Sara. Vi bokade bord på valhall, åt god mat och tjorvade på som vanligt, mysigt! 
 
Resten av helgen har spenderats i skogen, mitt ute i ingenstans och med snö så det räckte och blev över. Haha kul var det då i alla fall! Tokigare gäng får man då leta efter... Insåg även att tattuerare inte är ett framtida yrke för mig, mitt försök till en döskalle gick väl inte riktigt som planerat, haha :(